Fair Haven, NJ August 31 08

Sitter helt själv i huset, valde inte att följa med till stranden idag, behöver lite lugn och ro för mig själv. Så har hunnit prata med många vänner hem ifrån. Känns rätt skönt men konstig att prata med folk där borta i Sverige. Då känns inte avståndet så långt, även om det är det. Sitter på andra sidan jorden, flera timmar och mil bort. Tiden bara rusar iväg, lite skrämmande, känns om man inte har kontroll längre. Har funderat lite de senaste dagarna, har nog nästan bestämt mig för att åka hem i Maj 09. Det är mycket som verkar hända då och sommaren börjar snart ta fart igen. En sommar i Falkenberg hade jag tänkt, sedan vill jag nog gärna ut och resa, vill gärna till SydAfrika, Japan och Peru. Sedan kanske flytta till Stockholm tillsammas med kära Niclas . Det hade varit helt perfekt.

En lycklig Tina

Fair Haven, NJ August 30 08

Ännu en dag har passerat, på grund av dåligt väder så tog vi en filmdag hemma oss och bjöd in 3 andra familjer, det var 10 barn här. Funkade hyfsat bra, så nu ikväll har vi varit på beach cluben och grillat och druckit öl. Så bara två dagar till utan mamma, det ska bli skönt när hon är hemma igen, huset ser inte så ut, behövs verkligen städas, men städerskorna kommer på måndag precis innan mamman kommer hem för att slippa få mamman att flippa ut. Pappa sa idag, det som mamma kommer att störa sig på när hon nu är i Florida är att pappan bäddar inte sängen varje dag. Hon älskar verkligen att det rent, därför har vi en städerska som kommer måndag-fredag, hon diskar, bäddar, tvättar, dammsugar, stryker och sånt. Nästan varje fredagar har vi två andra städerskor som totalt storstäder hela huset, putsar fönster, tvättar golvet. Väldigt skönt tycker jag, nu har de börjat städa mitt rum men så jag slipper det.

Ja USA, vet inte vad jag ska tycka om det, allt handlar om valet nu... Igår berättade pappan att våran Country Club tillåter inte att mörka personer att vara medlemmar i klubben, förut tillät de inte katoliker heller. Det känns helt absurt, vilket år lever vi egenligen i? På måndag är det Labor Day, som är typ arbetarnasdag som vår 1:a maj, efter det så ska man helst inte bära vita kläder eftersom det symboliserar att sommaren är slut. Ska fråga mamma mer om det, så tänk på det när ni kommer hit! Helst inga vita skor, om det är inte är winter white.

Ikväll sög det lite, sved verkligen till när Simon skickade en snabb en bild från hans 20-års fest idag. Det enda jag ville var att jag skulle få vara med, bara kanske en liten liten stund. Det kändes lite tungt faktiskt. Det är som är så jobbigt att man missar sånt. Vill också vara med!

Nobody said it was easy. No one ever said it would be this hard




En trött
Tina


Fair Haven, NJ August 29 08

Vilken effektiv morgon jag hade, Colin kom och väckte mig dock klockan 6.30 am, låg kvar i sängen till 6.45. Den fixade jag frukost till honom, sedan fick på hans kläder, borsta hans tänder, borsta hår och smörja in sig med solfaktor. Sen fick han sitt och kolla på tv, så under tiden hann jag städa halva mitt rum plus större delen av mitt badrum och hinna slänga i en tvätt i maskinen. Innan tjejerna vaknade, fixade frukost till dem och gjorde iordning de. Tog med de till bibblan, efter lite bråk så kom vi hem igen. Lät barnen leka lite för sig själva medans jag gjorde iordning lunchen för dem. Efter lunchen blev det playdatetime. Skickade Colin med pappan för att göra några ärrenden, Charlotte hade playdate med Andrew en granne, Libby hade en playdate med Sarah en annan granne. Efter en stund kom Charlotte och Andrew hem så var det dags för Charlotte andra playedate för dagen, Cady. Det blev typ en röra allt, för skulle lämna båda Andrew och Cady, sen hämta upp Libby, lämna Pheobe för en playdate, skicka Libby och Colin till tennisen, börja laga middagen... Men allt löste sig till slut.

Nu har jag lagt barnen , så hoppas på att få lite lugn och ro (9.30 pm). Ska plugga till det dära körkortet som jag måste ta, blä. Har inte alls någon lust, men måste ju...

Har verkligen insett att jag har gjort ett bra val. Att åka hit ångrar jag inte alls mycket, får uppleva en annan kultur och lands seder och vanor. Även av valet av min familj så tycker jag att jag gjorde ett riktigt bra val, även om det var inte barnens ålder inte föll in i min val av åldergrupp så ångrar jag inte det , eller ibland, visst hade det varit skönt att ha en bebis som inte är äldre den 1 år, så slipper man tjata och speciellt tjötet. Men min familj är verkligen toppen, jättesnälla, hjälpsamma och ställer alltid upp. De har redan bjudit mig på semster i Kraibien och senare ska vi på skidsemster.
 
Men en helt sjukt händelse, jag var i NYC och firade midsommar, när det vad dags att dra till klubben så fick vi tag i en limmo. I limmon var det en kille och typ 11 svenska au pair. Jämte mig sitter det en tjej som bara bor knappt 10 minuter ifrån mig här i Fair Haven och det var Elli som jag hänger med mest nu. Gud vad världen kan vara liten!

En trött Tina


Fair Haven, NJ August 28 08

Har fått en timmes ledig eller alla barnen är på tennisträning så är hemma och väntar på dem. Kväll blir det nog Tivolit i staden med min familj och Elli. Om min barn sköter sig väl. Igår hos PatPat och farfar hade de hittat en lite groda som de tog med hem, så de hittade en bur här hemma och mataden, grodan borde vara som ett katt för dessa strapatser som den har fått uppleva och överlevat alla, ju just tills i eftermiddag, då Charlotte provade att kasta ner grodan från övervåningen, där tog det stopp. Så är grodan begrav i trädgården...

Som sagt ska jobba hela helgen, lite surt men men , har dock inga planer vad vi ska hitta på men det löser väl sig.

Fick min skolbok på posten idag, inte lite tung, puh orka bära på den. Men ska leta efter den andra boken i helgen, hoppas priset har gått ner.

En glad Tina

Shopping



Skor från Bufflo Exchange




Juicy Couture klänning från Bufflo Exchange
11 dollar


Klänning från Buffalo Exchange



Bakers skor från Buffalo Exchange
15 dollar



Seconhand
15 dollar




Läderväska & T-shirt från en loppmarknad


Fair Haven, NJ August 27 08

Nu är snart min ledighet över, det var skönt men samtidigt tråkigt att vara ledig mitt i veckan för Elli har jobbat en hel del dessa dagarna. I ren tur igår fick hon ledigt halva dagen. Vilket sammanträffande. Roligt som bara den. Så igår morse satte jag klockan på 7.00 am för att vara duktiga och hinna ut och motionera innan det blev för varmt, men snoozade till klockan 8.00 am och sedan gick jag en promenad med min hund och gick för att säga hej då Elvira som redan har varit i USA ett år och skulle åka tillbaka till Sverige. Tog en dusch när jag kom hem och sedan kom Elli och hämtade upp mig, åkte till en bank i Little Silver för att öppa ett bankkonto till Elli. Men det tog år och dagar för att öppna, segast tanten som fanns där säkert, tog över en timme för att öppna ett konto. Efter det var klart åkte vi till kära Foodtown och handlade lite Sushi för lunch. Sedan blev Brookdale för att betala det sista på kurserna. Skönt att det är avklarat, men kvar är ju måste ju handla sjuuukt mycket inför skolstarten. Puuh. Plus ena boken är svindyr....

Snart kommer mamma och Lotta, pratade med alla hemma ifrån dag. Ska bli riktigt skoj att de kommer och för att få visa mitt nya hem här, måste dock börja spara pengar för att kunna göra något med de. Allt kostar så himla mycket pengar nu, kurserna, kursmaterialet och att leva här.


 Min kursbok i Marknadsföring, bara 655 sidor att läsa. Suck

En trött Tina

Kommentarer 25 August

Till Alexander:
Ja nu är nästan allting klar inför pluggandet, behöver bara köpa allt material. Nervös som bara den. Nej usch prata inte om det, hade blivit handlingförlamand om någon hade försökt kindnappa mina barn. Har ingen aning vad det blir för ras , vet ej om planerna går i stöpen, Keep me update about you thing.

Till Lena:
Nu är det långt kvar tills du kommer, ska försöka spara pengar som vi kan shoppa loss tillsammans. Jag måste plugga om jag vill förlänga mitt år och för visumsaker.

Till Anna:
Ja, det funkar, hoppas dollar stannar på kvar, men tror inte det kommer bli så stor förändring. Du måste verkligen ha pengar för att kunna shoppa.

Fair Haven, NJ August 25 08

Sitter och väntar på min auktion på Ebay ska vara över, har budat på en skolbok som jag behöver. Värsta långa namnet

Contemporary Marketing 12th Ed Boone/Kurtz som bara har 655 sidor. Måste även skaffa en annan skolbok för min andra kurs, men det var så dyr som måste fundera lite över köpet. Så idag har jag lämnat in kursanmälan och betalat en del av summan, 848 dollar blev kalaset på, föräldarna betalar 500 dollar, allting något. Så ska dit imorgon och betala resten, suger att allting kostar så mycket pengar. Så har lite skolångest förtillfället, är så sjukt nervös för att börja plugga här. Tänk om man inte fattar något, i min Marketingclas är 29 andra elever, som tur var i Interior Design är vi bara 15 stycken och jag har Elli med mig.

Har lite dålig feeling omkring körkortet, måste verkligen ta tag i det NU. Men känns så dåligt att man måste göra teoritesten EN GÅNG TILL. Vi har ju körkort från Sverige redan, borde det inte räcka.

Men har i alla fall fått ledig till på Torsdag morgon för att ska jobba hela helgen istället. Fick dock reda på det sent idag, det känns lite B , men ska försöka rå plugga körkortteori och ladda mig mentalt för min skolstart. Imorgon har jag satt klockan på 7.00 am för att ut och spring eller gå blir det nog mest. Måste komma igång med det för kommer ha mycket ledig tid eller beroende på hur mycket tid min egen kurser tar. Så ska börja nog träna på ett gym här i närheten, lite tidsfördriv.

Helgen blev väldigt bra i alla fall, i Söndags tog vi en snabb tur till New York City, picknick i Central Park och runda på 5th Avenue. 5th Avenue är bara himmleriket, så fina saker, men så himla dyrt bara.

Vann precis min skolbok, så har betalat det med, så nu väntas det paket på posten.

En nervös
Tina


Fair Haven, NJ August 33 08

Nu är det snart söndag och helgen är över, eller jobbdelen är klar för mig. Igår kom Emma med tåget till mig, lagade mat till henne och barnen, blev marrängswiss till efterrätt. Idag har jag, Emma och Elli varit på Freehold Mallet och kollat och shoppat lite, blev några nya höstplagg. Sedan köpte vi cheesecake på Cheesecake Factory, mums. Ikväll har jag också jobbat, så beställde pizza och nu sitter jag och Emma och kollar på tv i mitt rum för barnen sover. Skulle egetligen tagit barnen till ett tivoli istan men de hade inte uppfört sig bra så skippade det. Imorgon är det beachen som gäller om det är fint väder, men vädret har varit dålig och det har varit kallt det senaste dagarna men dock har då varit 29 grader kanske...

En trött Tina

Fair Haven, NJ August 22 08

Blir ett snabbt och kort inlägg för ska snart hämta Emma som ska bo här i helgen, gud vad roligt det ska bli. Imorgon ska vi försöka åka till mallet och shoppa lite sedan söndag blir det nog stranden. Idag har ungarna varit förjävliga, många time out blev det , hoppas på en lugn kväll för jobbar hela natten eftersom föräldrarna är i NYC på en fest.

Nu är det inte långt kvar till mamma och Lotta kommer, längtar så mycket. Sedan kommer Lena, kommer bli kanon bra, skoj att få visa mitt nya liv här. Det finns så himla mycket att se.

En glad Tina

Fair Haven, NJ August 21 08

Har precis ätit middag så slängde i en tvätt i maskinen och startade även diskmaskinen. Tjejerna sitter och kollar på tv orkar inte underhålla de. Idag har de varit hyfsat bra, har haft playdate nästa hela dagen med Elviras barn så  tog med alla de på Star Wars: The Clone Wars. Helt okej film somnade dock i slutet av den så missade slutet. Ihelgen blir det massor av jobb antaligen, ska försöka gå på en bio med de och kanske ta de till Tivolit här i staden. 

Sedan verkar det som att vi ska skaffa en hund till eller mamman har börjat leta efter en ny i alla fall... Får se vad som händer, kanske hade varit bra för Phoebe så hon får någon att leka med.


Dagarna bara försvinner, imorgon är det redan fredag, tror om två veckor början skolan. Måste försöka hinna skriva in mig själv i klasserna för det börjar också snart. Hoppas verkligen inte på att klasserna blir allt för dyra för det har jag inte råd med.

En trött Tina


Fair Haven, NJ August 20 08

Idag har jag varit hyfsat duktigt, var lite slapp med barnen så blev en del tv-tittande idag, men orkar inte åka iväg med de. Barnen har varit för jävliga idag, bråkat hela tiden och sånt skit. Efter jobbet åkte jag och Pia en tysk au pair till Brookdale Community College, min blivande skola, så skrev in mig och kollade på kurserna. Som det ser ut nu blir det kurserna Intro to Marketing, Floral Design och Intro to Interior Desing. Velar mellan Fashion Merchandising och Design Elements . Vad tycker ni jag ska välja?

Har även bokat hotell i NYC när mamma och lotta är här. Testade Hotel 31, hade ett bra läge och hyfsat pris. Nu är det inte långt kvar till de kommer, längtar.

Måste sova nu har sprängande huvudvärk

En trött Tina

Fair Haven, NJ August 19 08

3 månader har jag varit här i USA bortsätt från min snabb visit i Sverige. Känns inte alls som tre månader, tiden har verkligen runnit iväg. Har bara nu 9 månader kvar, lite tungt känns det. Dagen har varit helt okej i alla fall. Åkte med Elvira till Mallet ikväll, blev shopping i alla fall. Handlade jättesöta tyggalgar med rosa och svart mönster och börjat min samling på nagellack, det fick bli det. Så himla många fina färger det fanns. Får se om jag hinner köpa alla innan jag åker hem.

Har nog sett det värsta som kan hända idag på Mallet, två kvinnor som stod och drog i ett barn. Ena kvinnan var mamman och den andra låtsas vara mamman. Så sjukt läskigt, man visste inte säkert vem som var den riktiga mamman. Kidnappning och bortrövning är nog föräldrarna i USA största problem och oro. Usch blev lite skraj för det kan hända väldigt lätt. Själv har jag inget bevis på att mina barn tillhör mig...

Måste säga förändringar är rätt negativ dock... kan fortfarande inte berätta mer.

Kommer jobba nästa hela helgen hoppas att jag får ledig lördagdag och hela söndag. Vill åka till Beachen med Elli eller Freehold Mall eller Outlet, beroende på vädret.


En chockad Tina

Fair Haven, NJ August 18 08

Klockan är jättemycket borde egentligen sova, men är inte alls trött. Full rulle hela dagen, som vanligt. Idag hanns det med simlektion, Huntington, bad och lek i poolen, lek hemma, Burger King... 


Helgen blev väldigt lyckad, jobbade lite lördagmorgonen, åkte och handlade mat med familjen sedan satt jag med på tåget till Penn Station, tåg en taxi till Beacon Factory, stor second hand affär där jag mötte upp Frida, Emma, Malin och Linda. Efter det blev det frukost/lunch/middag på en pizzera, beställde en pizza körsbärtomater, parmesan, mozarella och ruccola, så sjukt god! Gick och strossade i Brooklyn, fanns sjukt många bra affärer, gick till Buffalo Exchange, second hand affär. Sedan blev det en taxi till en lägenhet i nere Coney Island i Brooklyn. Väl i lägenheten blev det dags för att börja förfesta och göra iordning sig. Dock blev klockan nog närmare 12.30 pm innan vi började hitta taxi in till Webster Hall nattklubb som har legg 19, nere vid Greenwich Village.Helt okej nattklubb, konstigt folk bara, bra musik dock vara drickan rätt dyr. Sedan blev det Mc Donalds och en taxi hem, somnade nästan direkt i taxin. Söndagen blev det inte någon sovmorgon, åt frukost i lägenheten, tog Subway in till loppmarknad i Brooklyn sedan Subwat till Bedford där alla bra affärerna fanns. På kvällen blev det bilen hem igen. Frida och jag är ett bra bilteam, frida kör och jag letar efter skyltar, ser efter tokiga bilster och håller koll på filerna. Sedan blev det efterlängtade sushi från kära Foodtown.

Denna helgen blev dock rätt dyr, har hittar riktiga bra saker, en läderväska för 15 dollar, en Juicy Couture klänning för 11 dollar, en annan klänning för kanske 12 dollar, ett par skor för 15 dollar, ett par Bakers skor för 19 dollar som kostar över 80 dollar annars, två sjalar för 10 dollar och en hatt för 5 dollar...


Idag har det blivit en stor förändring i mitt liv här, kan inte säga mer ännu.


En nöjd Tina


Kommentarer 16 August

Till Lena:
Nej tröstshoppning är väl väldigt bra, men måste försöka ta körkort någon dag även om jag fortfarande är irriterad.
Haha du måste se alla roliga gummistövlar som finns här i landet...

Till Alex:
Haha sparande går skit, men man lever bara en gång. Usch ja China Town är som typ Alayana eller någon stad som det, massa turister och kopier överallt... Nagellacken finns i kanske i ca 200 olika färger :)


Fair Haven, NJ August 16 08

Äntligen helg, veckan har varit lång och intensiv. Barnen har haft tennislektioner, simlektioner, varit på barnkalas, haft playdate, varit på Hunington... Igår tog jag och Elvira med våra barn ( 7 st) till ett ställe och bowlade, det gick hyfsat bra. Sedan tog vi de till Mc Donalds för att äta. Efter det hade vi en playdate, när Elvira och henns barn hade lämnat så kom det ytterliga 4 barn till, pust! Idag ska jag jobba lite nu, eller se till att barnen inte bråkar. Sedan blir det New York City för min del , måste bara till banken innan och lösa ut min check.

Igår ramlade Charlotte i poolen, hon skulle prata med en av badvakterna men såg inte en grej som låg på marken så föll med huvudet rätt ner i vattnet och skrapde upp knät på kanten. Såg så sjukt roligt ut.


En trött Tina

Fair Haven, NJ August 14 08

Jag har verkligen insett vilka som är mina vänner och vilka bara som kallar sig det. Vet precis vilka jag INTE kommer bry mig om mer, som är inte värda ett skit för mig! Synd att man får en inblick när man är är bort från allt. KOM INTE OCH HÄLSA PÅ MIG! FRÅGA INTE ENS OM NI KAN KOMMA. Vill inte träffa er igen!

Ungnar har verkligen problemen , är helt störda i huvudet, något stor fel har de ialla fall, för annars kan man inte uppföra som de gör!!!!


Tina

Fair Haven, NJ August 13 08

Ligger i sängen och väntar på att barnen ska komma hem igen, så har ledigt i ca 43 minuter till. Dagen har varit lång, men har funkat bra. Mycket flang hit och dit bara. Fick i alla fall en stund vid poolen, spelade spel med en av badvakterna med. Ikväll blir det nog bio, har försökt många dagar men inte lyckas gå ännu. Igår blev det tyvärr lite shopping igen för min del ,men allt är så billigt. Köpte en parfym, en T-shirt som jag länge har kollat på. Kan verkligen inte sluta att shoppa, hittar alltid något.

Är så glad och längtar så mycket nu, snart kommer mamma och Lotta och sedan kommer Lena. Gud vad roligt det ska bli. Ser verkligen framemot det.


En glad Tina

Fair Haven, NJ August 12 08

Jag jobbar egenligen nu , men har satt killen framför tv, för orkar inte leka. Dagen var dock varit helt okej, fick ledig en stund på dagen för ska jobba lite längre idag. Men så tog mig i kragen idag för att fixa skit körkortet här i New Jersey och drog med Frida. Var lite svårare än vad jag tänkt mig. Tog med mig mitt svenska körkort, internationella körkortet, passet + visumet, DS-2109, Social Securitÿ Number och mitt amerikanska bankkort, MEN DOCK VAR DET INTE TILLRÄCKLIGT MED BEVIS FÖR ATT JAG BOR HÄR. Så måste ha med ett brev som är skickat till mig här i Fair Haven. Gubben där bara " I'm sorry darling I need more proof that you live here so go home and find a letter". Då blev jag irriterad så tog min saker och gick till bilen, körde dock raka vägen hem, men åkte istället till Foodtown för att äta min daliga dos av Suhsi. Så sjukt irriterad på detta landet nu, allt ska vara såååå komplicerat.

Jag och Frida stack till Red Bank en snabbis för att kolla in skateaffärer. Var inte meningen att jag skulle handla något eller ska inte handla något på ett tag, men hittade en cool T-shirt och en asfin bikini, så var tvugen att köpa det! Så blev lite tröstshopping istället för att ta körkortet.


En irriterad Tina


Fair Haven, NJ August 11 08

Ja som sagt händer det en del saker, vet inte hur framtiden kommer att se ut. Men i alla fall, helgen har varit fullspäckade, I fredags blev det en åktur runt omkring här sedan soft icecream på Lighthouse, muns. Sedan sent blev det en bio, Pinapple Express, dock inte så bra som jag hade trott den skulle vara men somnade som vanligt efter en stund. På lördag begav jag mig in till NYC med Frida för att träffa två andra svenska au pair. Sedan kom Elvira in också så vi åkte till Soho och strossade lite och sedan besökte vi China Town, som var det värsta jag har varit med om, usch, Massa dåliga kopier överallt och massor av turister. En gång räcker, aldrig dit mer igen. På kvällen blev det bio igen, The Sisterhood of the traveling Pants 2, rätt bra men sommade såklart i mitten av filmen typ. I söndags var det dåligt väder, så stack till Freehold Mallet med tre svenska au pairer och sedan till Outlet som ligger lite längre bort, en mascara och läppglans från Lancome och sedan biknin från Victoria Secret.

Vädret har var så konstig hela helgen, i fredagnatt var det 17 C, trodde jag skulle frysa ihjäl. Fick ha varmluft i bilen så kallt kändes det. Hela helgens temp har varit kall, lite skrämmande. Sommaren kan inte sluta ännu.

Funderar på att börja samla på något kanske nagellack från OPI eller gummistövlar, vad tycker ni?


En trött Tina

Fair Haven, NJ August 10 08

Här händer mycket saker, många blandade känslor. Men har lovat att stanna kvar här hela året ut nu! Dagarna bara rusar iväg. Men alla där hemma som måste komma och hälsa på mig, boka biljetter genast. Det är min hållhaka att stanna kvar ett helt år...


En förvirrad Tina


Shopping

Juicy Couture
70 dollar



Express
70 dollar



Kohl's
6 dollar



Kohl's
3 dollar



Kohl's
8 dollar



Adidas
35 dollar



Vans
18 dollar


Fair Haven, NJ August 7 08

Ligger i min säng och är halv död, blir helt slut av jobbet plus värmen. Det blev fint väder i alla fall idag, så blev en stund vid Country Cluben. Barnen har varit helt okej idag. Hoppas det fortsätter så hela året ut.

Var ute kanske 15 minuter ikväll fick över tio myggbett som svullnar upp som bara den. Jag är den enda som får det med, så har fått ett insektspray som jag ska börja använda flitigt.

Annars händer det väl inte så mycket, allt rullar på. Längtar fortfarande till hösten, har redan börjat köpa min höstgaderob. Hittade en perfekt kläning igår, så var tvungen att köpa den även om jag har bestämt mig för att spara pengar till att kunna resa lite..


Tina

Fair Haven, NJ August 5 08

Veckan började inte så bra, mycket bråk och tjafs. Men hoppas det kommer bli bättre. Barnen var tokiga igår men skönt att de även var det när föräldrarna var med. Igår var vi mest på Beach Cluben. På kvällen träffade jag Frida, en dalig tur till Foodtown, åkte av till Whole Food Market, underbar affär med bara ekologiska saker. Sedan skulle vi försöka hitta en lite grönområde som vi kunde ha picknick på. Ställde in GPS, men dock visade sig vara en rastplats på Parkway. Så tog min första tur på parkway igår, kändes helt okej, blev dock 5 filer efter ett tag. Men stack till strand längs Ocean Ave istället, underbart ställe, massa giganstiska hus, fina byggnader. Värt ett besök till... Dock kändes det som ett lite sämre ställe i samhället...

Jag och Frida har i veckan hittat våra blivande julgrannar för i år. Dock finns min i en park här i närheten och Fridas gran står i en trädgård. Men väldigt fina var det iaf.. helt perfekta...


Tina

Fair Haven, NJ August 3 08

Har varit en väldig rolig helg, i fredag var jag dock barnvakt, fick då passa 5 barn för kusinerna var på besök, trodde nästan jag skulle kunna döda de, massa bråk och tjafs. Tog ca 2 timmar att få de i säng.. Helt sjukt. Men i lördags så hade vi bestämt för att ligga på playan, men det höll dock inte vädret med om, mullet hela dagen.. Så jag och Frida stack och shoppade istället, en klänning, en parfym, en tröja och kakformar som ser ut som bilar. På kvällen bjöd Fridas pappa över mig på BBQ, väldig trevlig och mycket god mat och dryck. Sedan försatte jag och Frida våran färd efter lite om och med med taxibolaget till Pier Village, dock kom ej in men träffade trevlig och underligt folk.

Idag har jag varit på Beach Cluben med Frida och Sara, blev en kort stund, vattnet var svinkallt men vädret var annars fint och varmt. Åt en dalig dos av Sushi från Foodtown, mums! Sedan stack Frida och jag på bio på Mallet, Mamma Mia. Tror ingen skrattade så mycket som vi. Vi var nog de enda som grät med. Väldigt bra film måste jag säga, nästan bud på att se den igen. Kände verkligen svensk på ett sätt...

Veckan framför mig kommer nog bli lång, tjejernas camp har slutat så de är hemma hela dagarna, ska försöka ha många playdate och göra utflykter...


Tina

Fair Haven,NJ August 1 08

Klockan är bara 8.05 am men alla barnen är redan uppe och klara för dagen, känns skönt. Idag ska jag försöka ta med de till en vattenlekplats i närheten beroende på om pappans playdate förslag kommer att bli.

Igår var jag barnvakt, funkar väl rätt så bra. Elli kom över och så vi bakade en smarig kladdkaka, gjorde även egna köttbullar och eget potatismos som vi ska äta idag, mums!

Annars har det väl inte hänt så mycket de senaste dagarna, barnen var varit väldigt "mammiga" mot mig, att jag ska vara med de hela tiden...


Tina

RSS 2.0