Fair Haven, NJ August 21 08

Har precis ätit middag så slängde i en tvätt i maskinen och startade även diskmaskinen. Tjejerna sitter och kollar på tv orkar inte underhålla de. Idag har de varit hyfsat bra, har haft playdate nästa hela dagen med Elviras barn så  tog med alla de på Star Wars: The Clone Wars. Helt okej film somnade dock i slutet av den så missade slutet. Ihelgen blir det massor av jobb antaligen, ska försöka gå på en bio med de och kanske ta de till Tivolit här i staden. 

Sedan verkar det som att vi ska skaffa en hund till eller mamman har börjat leta efter en ny i alla fall... Får se vad som händer, kanske hade varit bra för Phoebe så hon får någon att leka med.


Dagarna bara försvinner, imorgon är det redan fredag, tror om två veckor början skolan. Måste försöka hinna skriva in mig själv i klasserna för det börjar också snart. Hoppas verkligen inte på att klasserna blir allt för dyra för det har jag inte råd med.

En trött Tina


Kommentarer
Postat av: Lena

va roligt att du ska plugga, visste ja inte att du skulle göra! längtar tills ja kommeröver, ska bli jätte skoj att träffa dig igen=)

2008-08-22 @ 15:07:44
Postat av: Alexander

Vad duktig du är, låter som bara dagarna flyger förbi... Vad för ras hade de tänkt sig denna gången, samma som Phoebe eller en annan? Vad kul med tivloi, hoppas du hinner besöka det. Ta bilder:P haha:P

2008-08-22 @ 21:04:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0