Krångel och skit

Har varit lite krångel och skit det senaste dagarna. Först så fick jag ej hämta ut mitt paket med böcker för det inte stod mitt namn först , så fick ringa Adlibris och be de ändra. Så nu har jag böckerna hos mig
Tyvärr får jag ej ha den lägenheten kvar efter jul, det suger! Trivs hyfsat bra i lägenheten men men ska försöka hitta något boende. Utbildningen känns helt rätt, men Åre helt fel. Jag gillar inte snö eller kyla. Så det är en dålig kombination känns det som . Men som sagt måste ge det en chans...
Tina

I lägenheten

Nu sitter jag i min egna lägenhet i Åre , har hunnit packat upp det mesta . Tågresan gick bra , fick som sagt hade tur med att få en snäll dam i samma kupé .
Lägenheten är toppen , synd att den ligger så långt bort från hemma. Ska be ge mig till byn och hämta ut en bok och handla lite senare idag . Ikväll blir det grillning och så...
Tina

Tåg

Ligger i min liggvagn på tåget upp till mitt blivande hem. Har inte riktigt fattat det. Det var jobbigt att stiga på tåget till Göteborg . Gosh vad jag kommer sakna Er alla . Men efter blivit mött av en grinig konduktör så hamnade jag i samma kupé som en trevlig och snäll dam som också ska till Åre. Plus vi blev bara två i denna kupé , tror inte vi hade fått plats med en till ... haha
Tina

400 mil

Har åkt över 400 mil denna sommaren, helt sjukt långt . Imorgon gäller det. Nu är det dags , har nog inte riktigt fattat det ännu . Har hunnit fixa lite saker idag och avslutade med middag på Harrys med några vänner och häng hos min syster.
Nu blir dags att sova, tror huvudet sprängs snart.

Nedräkning

Inte många dagar kvar tills jag flyttar helt, känns fortfarande bra . Lite nervös är jag , det kan jag inte förneka .
Igår blev det Borås Djurpark med bästa vännen, pigvingarna var för söta. Björnarna är också fina men favoriterna är klart zebror , skulle gärna vilja ha en egen . De verkar så gosiga .
Idag blev det en snabb tur till Lager 157 , sedan fick jag träffa en gosig liten hundvalp. Imorgon blir det en lekstund med några underbara ungar .
Tina

Ny vecka

Sista veckan i Falkenberg börjar imorgon, men ska hinna med Borås och massor av annat innan jag tar tåget upp till Åre.

Kräftskivan var toppen. Malmö är bra . Maskinen var marvellous .



Onsdag

Sitter i hemma i Falkenberg nu. Förra veckan blev det en trip till Åre igen , jag gillar det mer och mer och hann även med och se Oskar Linnros och lite av Teddybears . Sommaren har bara rusat iväg. Har hunnit träffa C som jag flög till USA med, hade gått cirka två år sedan vi sågs. Plus E som bodde i samma område som mig, har hunnit varit nere och hälsa på. Lycka till i New Zealand!

Dagen har jag spenderat med mina favoritkillar, mys . Dagarna som är kvar tills jag flyttar är nästan fullbokade . Luncha med några vänner , kräftskiva , Malmöfestivalen , Borås Djurpark .

Jag känner mig oehört lugn och förvantansfull inför skolstarten , tror detta kommer bli toppen!


RSS 2.0