1 September

Tillbaka i Åre, börjat skolan igen, det är väl det som har hänt. Kom tillbaka till Åre förra lördagen efter en tur till Gotland. Gotland är Gotland, än så länge har öjn inte kunna charma mig. Bilresan från Gotland var lång, kom till Sveg och sen var det stopp, orkar inte köra mer även om det BARA vara 30 mil kvar. Men vägen mellan Sveg och Åre är tråkig och tråkig. Så vi valde att övernatta i Sveg?!?!
Utbildningen verka vara toppen även om nu vi är 8 st, vid start var vi 6 st... Kommer försöka att läsa Marknadsföring på distans från Högskolan i Jönköping och förhoppningsvis jobba upp till det. Utbildningen har kurser som jag redan har läst på eventutbildningen så kan skippa dom lektionerna...
Idag fyller A år, 23 år. Han fick en födelsedagspresent av mig och Yuri redan i augusti. Så idag blev det hemmagjord smörgåstårta och egen glass istället med några vänner. Imorgon ska vi till stan (Östersund) för att äta middag hans mamma och M. Ska bli trevlig. Yuri ska få leka av sig på deras mark utanför stan med hennes favoritkompis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0