Mitt liv ♥


16 September

Idag har vi passat fina Ilo, sicken sötnos. Han och Yuri passar bra ihop, båda busiga och fulla av energi. Nu är Yuri helt slut. Det känns väldigt roligt för både och Yuri att vi har hittat lite hundvänner, för vi var lite ensamma i våras.

13 September

Idag har jag varit på jobbintervju, det kändes riktigt bra. Så hoppas att jag får det. Tror att det skulle passa mig utmärkt och att jag skulle få chans att använda kunskaperna från mina utbildningar... Efter intervjun tog vi en tur till Östersund för att handla lite. Nu i köket står vår efterlängtade Kitchen Aid. Så himla fin. Fick även handlat en sele till Yuri, en dammsugare och lite annat smått...


12 september

Hösten är på gång, träden börjar skifta färg och vissa tappar till och med löv. Men jag hoppas vi får lite värme innan hösten drar igång på riktigt.

André valde lampa...


Efter x antal månader vi äntligen fått upp två lampor i taket... Plus köpt tallrikar, har bara haft två... Idag åkte vi till Järpen för att besikta bilen, men då hade det blivit fel i ombokning så vi hade ingen tid. Så fick bokat en tid i oktober istället. Men surt att åka 6 mil bara för att... Men efter en sväng till Järpen åkte vi till Draklanda, där vi mötte vi upp en hundägare i byn, så Yuri fick en playdate. Dock letade hon mest efter lämlar. Men vi har hittat lite lekkamrater till henne, för under våren har hon var lite ensam. Jätteroligt att vi har fått nya kontakter. Igår åkte vi till Järpen för att leka med hennes uppfödares hundar. Mysigt. I oktober åker vi till Sundsvall för att ställa Yuri, hon har fått bra kritik på sina tidigare utställningar.

Bakat jordnötskaka och Twixkaka
Imorgon ska vi äntligen köpa våran Kitchen Aid. Känns som har velat ha en hela mitt liv.

1 September

Tillbaka i Åre, börjat skolan igen, det är väl det som har hänt. Kom tillbaka till Åre förra lördagen efter en tur till Gotland. Gotland är Gotland, än så länge har öjn inte kunna charma mig. Bilresan från Gotland var lång, kom till Sveg och sen var det stopp, orkar inte köra mer även om det BARA vara 30 mil kvar. Men vägen mellan Sveg och Åre är tråkig och tråkig. Så vi valde att övernatta i Sveg?!?!
Utbildningen verka vara toppen även om nu vi är 8 st, vid start var vi 6 st... Kommer försöka att läsa Marknadsföring på distans från Högskolan i Jönköping och förhoppningsvis jobba upp till det. Utbildningen har kurser som jag redan har läst på eventutbildningen så kan skippa dom lektionerna...
Idag fyller A år, 23 år. Han fick en födelsedagspresent av mig och Yuri redan i augusti. Så idag blev det hemmagjord smörgåstårta och egen glass istället med några vänner. Imorgon ska vi till stan (Östersund) för att äta middag hans mamma och M. Ska bli trevlig. Yuri ska få leka av sig på deras mark utanför stan med hennes favoritkompis.

RSS 2.0