29 Juli



En väldigt, väldigt suddig bild på min nya tatuering men orkar inte hämta kameran så fotade med iphonen.

29 Juli

Gårdagen blev toppen, först god frukost på Strandbaden med några vänner. Vid lunch tog jag och A tåget ner till Helsingborg och färjan över till Helsingör. Helsingör är en så mysig stad med massor av trevliga butiker. Efter en stund strossande gick vi förbi Royal Tatto ( där jag gjorde min andra tatuering) och kikade lite. Efter ca 2 timmar lämnade vi Royal Tatto med varsin tatuering. Kommer bli superfin, lägger upp en bild senare idag eller i helgen.

Efteråt gick vi en stund till i stan och shoppade lite. Vi hade flyt när vi skulle ta färjan till Helsingborg för den skulle precis avgå men vi missade tåget med 3 min, orkade inte stressa. Otur att vi aldrig rusade till tåget för nästa tåget var försenat.

Efter en toppendag däckade vi båda i sängen. I helgen väntas det jobb för båda...


27 Juli

Ännu en gång har jag packat våra saker. Nu flyttar vi till mamma och pappa. Det känns som jag bara har umgått med Aslan, Ozzy och Yuri denna sommaren, om jag inte jobbar så är jag med hundarna. Jag har känt mig lite låst för kan inte direkt ta med mig tre hundar överallt.

Imorgon är det DAGEN vi har väntat på. Våran dag tillsammans, Gud vad jag har längtat efter den. Planerna är lite oklara. Men vi börjar med frukost på Strandbaden men några kära vänner. Vad vi gör imorgon spelar inte så stor roll, viktigaste är att vara tillsammans.

26 Juli

Länge sen jag skrev här. Dagarna rusar som sagt förbi. Snart flyttar vi tillbaka till Åre. Idag har jag lunchat med M, sen tog vi en promenad med Zeke och Yuri.
Just nu letar vi efter annat boende, känns som en och halva är lite litet för två personer och en hund. Hoppas verkligen vi hittat något större och gärna ett hus med hundgård. Det har varit toppen :)

7 Juli

Är hemma hos mamma och pappa, tycker det är tråkigt att sitta själv i lägenheten. Har spenderat två dagar denna vecka i soliga och fina Landskrona hos A släkt, mycket trevligt. Har dock fått en ful bonnabränna som jag måste få bort.

Imorse tog jag och A ett morgondopp med hundarna. Vilken skillnad det är på dem. Aslan fullständigt hatar att bli blöt, Ozzy gnäller så fort han måste gå upp ur vattnet och Yuri som älskar att plaska...


RSS 2.0