30 November

Oj, nu har jag nästan flyttat ur min gamla lägenhet. Gillar inte alls att flytta, men tror det nya lägenheten kommer bli toppen. Har gjort pepparkaksdeg och julskinka idag.
Igår åkte vi till Östersund för syfte med att handla och äta god mat. Men blev istället fika, Jonas Gardell och lite shopping på ICA Maxi....
Längtar så det gör ont efter mina hjärtan. Men snart ses vi igen...

23 November

Shit, vad utbildningen känns rätt. Just nu läser vi praktiskt eventkunskap, helt fantastisk kurs. Där vi får jobba med verkligen projekt. Har fått hand om första och andra advent, men ska även hjälpa till under julmarknaden. Det blir långa dagar men rolig och lärofyllda. Har gjort girlanger och kransar idag som är till utsmyckningen av byn. Kommer bli superfint. :)

19 November

Sitter i Sickla hos snälla F, fick låna hennes lägenhet för att kunna vara med att med på Winter Jam för att locka folk till Campus Åre. Bilresan gick bra ner.
Idag har vi fixat med tältet och påsar som vi ska dela ut. Avslutade med en middag med E och hans vän. Trevligt.
Nu kallar sängen på en. Blir en lång dag imorgon men rolig en.

13 November

Sitter hos A, ska snart be ge mig ut för att möta E, blir handla till kvällens middag. Hela denna veckan har rusat förbi, det är ju redan lördag. Men har fått mycket gjort denna veckan, allt rullar på....

10 November

Sitter hos A och väntar på att han ska komma hem. Dagen har varit rätt så givande, har varit kontakt med butikerna i Åre och så. Detta kommer bli toppen....

9 November

Ännu en dag avklarade, praktiken kommer bli toppen. Skönt med fri händer, kommer bli två superbra advent helger i Åre. Ser fram emot nästa helg, då är det: Winterjam i Stockholm http://www.stadiumwinterjam.se/

9 November

Är snart framme i Åre, det är ca -12 grader och SNÖ. Idag är det första dagen på min praktik, ska bli riktigt roligt...

8 November

Wow, har äntligen ändrat min bloggdesign... Det får bli allt för idag, nu blir det Gossip Girl.
Godnatt

8 November

Sitter på tåget hem till Åre igen, har saknat det lite. Men samtidigt är helt underbart att vara hemma. Kvalitetstid på hög nivå. Men i december blir det hem den 22 och tillbaka den 10 eller 11 januari, så himla skönt.
Mina hjärtan:
Vi ses till jul

9 November

Sitter i hemma i Falkenberg nu, har varit en rolig och spännande helg. Bilresan gick fint till Örebro, men tåget från Örebro var 1 timme försenat så på grund av det så missade jag mitt flyg från Halmstad till Gotland. Så efter mycket om och men så blev det till att köpa en ny biljett till Gotland.
Flygningen gick bra, åkte nog världens minsta så kallade flygplan bara för 12 personer. Men väl i Visby stod min killar och min syster och hennes vän J och väntade. MYS! Har saknat dem, så det blev pizza, film och massor av gos. Längtar till jul då vi kommer spendera mycket tid med varandra.
Igår firade vi min allra bästa vän, middag på Bratt, idag har jag gosat med Poppins och nu kommer J snart...

1 November

Har så många tankar och funderingar i huvudet just nu? Måste börja sortera och rensa...
Vad ska jag ta med mig hem på torsdag?
Hur ska jag möblera mitt nya rum?
När ska jag börja köpa julklappar?
Ska jag åka till Gotland på fredag?

Orkar inte rabbla upp det, för många.

Vill välkomna vår nya familjemedlem, Ozzy!


RSS 2.0