Framtid

Har tänkt en hel del på vad jag vill göra med livet. Många tankar och idéer finns, men har lite svårt att bestämma mig. Just nu känns att börja plugga i höst alldelse för långt bort, då blir jag binden till något! Det känns helt fel, jag vill ju resa, men när , var och hur ? Det är det som är frågan. Sedan ska jag stanna kvar här eller prova på en ny stad? Om jag stannar ska jag skaffa lägenhet och allt sånt?

SUCK...

Ledig dag

Gick upp ganska tidigt idag, blev ett Easyline pass, har även hunnit börjat baka ett blåbärsbröd. Så i eftermiddag blir det en tidfördriven tur till Gekås för att varken Jonna eller jag behöver handla något speciellt.


Edamame

Åhh lovely Edamame, är saknat det så himla mycket (Gröna omogna sojabönor). Åt det rätt mycket i USA, men har inte hittat det förän idag på ICA, även om det var från frysboxen istället för färska så var det helt ok... Men något som jag saknar ännu mer är Lemonad, åååh ett glas med syrlig Lemonad. Finns någon inget godare. Har dock inte hitta något riktigt här hemma, här är det med lätt kolsyrat och det förstör bara smaken.

"Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit"

Framtid

Vad vill jag göra? Hur vet jag om jag verkligen vill göra "det"? Nu känns allt bara rörigt.







Jag vill bort från allt NU!

Weekend

Denna helgen har varit väldigt rolig, igår jobbade jag för vi hade ansiktsmålning - tiger, hur mysigt som helst, de flesta barnen var så snälla och rar. Blev dock lite stressat för bussen gick halv sex till personalfesten i Varberg och jag var hemma kl. 17.45. Men personalfesten blev ändå riktigt rolig, sedan blev det Harrys i Falkenberg.

Nu längtar jag bara till sommaren eller i alla fall maj. För Emma kommer hem från USA då! Självklart till vår trip till Alex.




New York I Love You, But You're Bringing me down...



Om jag lovar?

Om jag lovar att vara snäll iår, så snälla kan jag få denna dessa då :)

Zenith Baby Doll Baby Star Sky Open Elite Diamonds 16.1220.68-70.C533
http://www.franckmullerwatches.co.uk/images/watches_large/cintree/crazy_hour/watch_01.jpg

Även om jag verklien inte är en klockmänniska, så är jag lite kär i dessa!




Sömn

Igår morse vad jag hur pigg som helst och idag var jag helt slut när det var dags att gå upp, trodde att jag skulle träna klockan 11.00 idag men det var visst klockan 11.30 men avbokade passet, hade ingen ork!

Nu är 11 veckor kvar tills jag och Jonna åker till Dublin för att hälsa på Alex :)


Bra start

Vaknade av mig själv lite innan 8 idag, helt utvilad. Idag har jag hunnit med träna ett pass Easyline, sedan ätit en god frukost med musli, yogurth och blåbär :)

Får se vad som händer mer idag, blir stängning på jobbet ikväll i alla fall...


Semester

Nu har jag fått reda på hur min semster ligger i sommar, så har bokat två resor. I juni så åker jag och Jonna till Alex i Dublin i några dagar sen en dag i London. I augusti blir det Stansted för att gå på min kusin bröllop. Är sugen på NYC i sommar eller höst... Men den resa kan bli farlig dyr...

Ska träna imorgon, första gången på länge. Min kropp har inte mått så bra, så var hos doktorn förra veckan, har jättedålig kalkvärde så äter 2 tabletter om dagen.


Vi ses i påsk :)

Frukost

Idag blev det frukost på Strandbaden med några av mina favoriter, mysigt och gott! Känns som det blev en bra start på dagen även om vädret inte är toppen. Igår blev det Tacos hos Jocke och Melodifestivalen, sedan en sväng över till min kära granne som precis har kommit hem, Trevligt trevligt.

Satt och kollade på massor av gamla bilder igårkväll, hittade kort på mig när jag har riktigt rikigt långt hår. Nu ska jag banne mig spara till långt hår igen! Kan dock inte visa något eller orkar inte koppla in extra hårddisken...

"Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit"

TGIF - Thank God is Friday

Jag är så kluven, tycker tiden går sakta, känns som igår att vi gick i skolan, men samtidigt försvinner dagarna i ett rafs. Vet inte egentligen vad jag spenderar mina timmar på eller med vem? Hmm, Marsmånad känns lång, även om jag nu ska jobba 3 av 4 helger. Det suger allmänt bara. Börjat funderar och tänka på mitt liv, vad vill jag göra? Förtillfället är jag ändå nöjd. Har ett bra liv och så. Men vad ska man göra i framtiden?

Hela vecka har jag längtat efter våret, snart är den här. Så idag var jag och Jonna i Halmstad och köpte lite vårskor eller blev ett par vårskor, ett par låga pumps och ett bra och ha pumps. Tappade min vårkänsla när vi körde ner till Halmstad, himlen var grå och små duggade...

Provade ett par typ liknande gladiatorskor, men passade verkligen inte på mig, såg mer ut som "tant"skor. Usch kanske inte alls är lite inne på Gladiatorskor även om jag in love


Drömmar är bra att förverkliga dem är bättre


RSS 2.0