Ååhh

jag skulle så gärna vilja ha en egen söt liten myrslok


Oh my...

Varför ska det vara så svårt att ta ett beslut? För några veckor sedan visste jag precis hur och vad och när jag skulle göra allt? Nu låter jag alla dörrarna stå öppna.

Ska bli skönt att komma bort en litet tag, åker till Alex om cirka en månad. Bara längtar tills dit.


Middag

Idag blev det en bra idag till slut i alla fall, början blev lite seg. Men så kom Ahlan och Jonna så vi tog en snabb tur till Halmstad, så nu har jag köpt mig en ny mobil, enkel och rosa . Idag bjöd Lena på en god middag hos tjej, riktigt skoj och trevligt. Skoj att träffa alla, det var ju inte igår vi alla vara samlade.

Imorgon blir det mest jobb, 8-17

God natt...

Varberg

Idag blev det Varberg i alla fall med Issa och Lena. Mycket trevligt! Åt på en restaurang med buffe och sushi, bättre än så kan det nog inte bli. Köpte två klänningar, en topp och en tjock tröja... Sedan följde jag med Jonna till doktorn och tog en tur i stan, blev ett snabb träff med Niclas.

Hela eftermiddag har jag och Jonna degat, ätit marängswiss och kollat på tv och tagit powernap.

Imorgon blir det träning och sedan träffa Jonna, på kvällen blir det middag hos Lena!


Jobb

Har nästan precis kommit hem från ett jobbpass. En del att göra hela kvällen, så blev lite senare än tänk. Men imorgon är jag ledig, blir nog Varberg med Lena och Issa. Behöver eller kanske mer vill bättre på vår/sommar garderoben...

Vad ska JAG göra i framtiden, känns nu är det dags att ta tag i sitt eget liv! Försöka bestämma lite längre än en vecka framåt!


Internet

Idag har jag fått trådlös internet till mig dator igen. Sjukt skönt kan jag säga! Idag blev en slappe dag. Jag och Jenny gick och käkade glass på stan sedan en lite snabb promenad i Gamla stan sedan blev det Buzz hos Jenny och David. Sen var Jenny tvungen att kolla på Formel 1, men det var faktiskt en rätt spännande sport... Kvällen blev det Burger Inn med Anna, Jenny och David och sedan lite tv-tittande.

Funderar verkligen nu på vad jag ska göra i framtiden, känns som det är dags att bestämma mig...


"Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit"


Domedagen

Igår blev det full rulle hela dagen, öppnade på jobbet efter det hämtade jag upp Jonna för att åka bastu och sola på Klitte. Fick allt lite färg! Så efter det stack vi till She Shape för skulle göra en BIA-mätning där man ser hur mycket muskler och fett och vatten innehåller. Resultatet blev riktigt bra, den rekomenderade viktminskningen jag skulle göra, var 0,5 kilo. Men det enda som jag behövde bättre mig på var mina måltider. Ikväll mådde jag så illa för att jag har bara ätit en moröttspåse, en chicken wrap och lite yougurt idag... Efter mätningen blev det en väldig snabb tur till Halmstad för Lotta skulle köpa en skrivare. På kvällen stack vi till Annas brors lägenhet och slappade.

Har blivit kär i en mobil, är behov av en ny med :)
En Rosa Samsung U600


God kväll...

RSS 2.0