Fair Haven, July 10 08

Dagen startade inte så bra, trodde verkligen det skulle bli en riktigt dålig dag, som vanligt var mycket inbokat, läger, skola, privatlektion, simtävling. Men tycker faktiskt det är skönt med så mycket inbokat, dagen går fort och barnen är hela tiden sysselsätta. Svårt att sysselsätta tre barn som tycker allt är tråkigt.

Barnen hade sin första simtävling med simteamet. Är väldigt stolt över dem alla, fick bra placeringar allihop. Har varit ett riktigt helvete innan simtävling, masss gråtande, skrickande och gnällande över att de inte vill vara med i simtävling men efteråt tyckte de alla det var skoj.

Idag har vi inte haft det så varmt kanske 28 grader som högst men fuktighet är så äcklig så man knappt kan vara ute.

Har hittat ett ställe som serverar mjukglass, tror det smakar som svensk mjukglass är lite osäker eftersom det var ungefär ett år sedan jag åt det i sist. Men denna glass är jättegod, gräddig! Men längtar efter Siatrollis, undrar om man kan smuggla in några.

Imorgon hoppas jag på fint väder så vi kan vara på Country Cluben och hänga vid poolen. Sjukt skönt ställe, restaurang, duschar, toaletter, badvakter och lekplats.


Tina


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Tina!

Chrilles mamma här. Det låter som om du har det helt okej "over there". Låter oxå som om det är lite lite hemlängtan de sista dagarna men stå ut- det går över!! Tänk att få uppleva hösten, Thanksgiving, Halloween och jul i USA. SEN kan du åka hem. Kramar Anna

2008-07-11 @ 15:43:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0