Västkusten

På tisdagkväll sitter jag på nattåget till Göteborg, ska ner på TUR-Mässan med skolan och på fredag sitter jag på tåget till Falkenberg. Blir nog en intensiv helg, ska packa allt jag vill ha med upp när mamma och pappa kommer upp.
Jag undrar hur jag ska klara mig utan dessa två i fem dagar.

Fredagsmys

Ikväll ska vi ha fredagsmys, riktigt länge sen vi hade det. På menyn står det karré med rökig honungsmarninad, syltad lök och kanske någon slags potatis till, efterätten består av sommarbärssemifreddo.
Yuris favoritplats

Min nya grej?!?!

Har för första gången själv sått frön och planterat jordärtskockor. Så snart har vi kanske tomater, gurka, dill, ruccla och basilika.
Här är resultatet

Tidsoptimist

Tror jag är en tidspotimist men även en realist. Vi har börjat renovering av sovrummet eller vad det nu heter... Vilket jag trodde var ett enkelt lite jobb, men ack så fel jag hade. Har i alla fall tagit bort tapeten, sätt dit gipsplattor och nu ska vi börja spackla och det har gått 3 veckor sedan vi började. Vi och vi, det är väl mest André som har gjort det mesta jobbet, jag och Yuri har varit moralisk stöd. Sen ska man visst slipa och grundmåla och slutligen få måla med färgen vi har valt.


RSS 2.0