16 November

Vi ska strax åka till Andrés mamma och hjälpte henne då hon har skadats sig. Men Yuri ligger och sover i fönstret och André sitter och kollar på tv, får se när vi väl kommer iväg...

Yuris favoritplats

14 November

Ozzy och Yuri i Falkenberg

Om exakt tre veckor får vi tillgång till huset, vilket tjöt det är på mig om flytten...


Är inne på andra veckan av LIA:n/praktiken på Copperhill. Jag har fått bra inblick i företag och konferensvärlden, allt känns bra.

Lägger upp lite bilder istället för att skriva......

Yuri och Ilos födelsedagtårta
Yuri redo för kalas
Så här trött blir man av att kalasa

Min dag

Dagen som jag har längtat efter är imorgon. MIN FÖDELSEDAG! Oj fyller redan 1 år, vad tiden har gått fort. Vilket fanastiskt år det har varit.

Idag ska vi smygfira mig med mina vänner som jag tycker mycket om. Tyvärr så har mamma och pappa inte plats för så många gäster, helst hade jag firat med ALLA mina vänner. Men har hört att något smarrig väntas att äta ikväll... Undrar när det blir kväll?
Yuri

6 November

Nu sitter jag och Yuri och väntar på sötisen Ilo som ska vara hos oss en stund. Yuri och Ilo passar så bra tillsammans, både lekfulla och fulla av energi. Yuri saknar verkligen att sina bröder, hon trivs verkligen inte som ensamhund, känns det som. Men vår vardag måste komma till ro innan vi kan tänka på ett syskon till henne... Men en plan finns. :)

Tyvärr så ska jag hoppa av mina distanskursen då jag känner att jag inte kommer kunna lägga ner den tid och energi jag vill. Kommer nog ha fullt upp med både skola och extrajobb hoppas jag....

5 November

Idag har jag och Yuri bara myst och tagit det lugnt, både har känt oss lite hängiga. Har börjat packa ner lite saker som vi inte använder eller kommer använda innan vi flyttar. Nu väntar vi på Så mycket Bättre och en kladdkaka i ugnen..

Tänkt att denna lilla fröken fyller ett år på torsdag.

5 November

Om exakt en månad får vi tillgång till vårat nya boende. Det är vilket boende som helst, ett hus utanför Åre med trädgård. Vi och E har varit nere en vända i Falkenberg. Ännu en gång proppat bilen full med mina saker.

Idag blir en mysdag med Yuri, i skolan arbetar vi med Åres Lucia, nästa vecka börjar min praktik på Cooperhill...
Livet flyter på..

RSS 2.0