29 oktober

Ikväll blir kalkonmiddag med några vänner, trevligt. Har hunnit med ett besök på Åres Chokladfabrik idag och en snabb tur till Ristafallet.


Åååh önskar det vore torsdag imorgon...

20 oktober

Allt verkar ordnar sig, som tur är. Har fått ett nytt kontrakt på ett boende från första december. Vart LIA blir fortfarande oklart, men har alla dörrarna öppna. Ser riktigt framemot middagen imorgon, kommer bli toppen.
Livet leker!

19 oktober

Dagarna bara rusar förbi, helgen var toppen. Drinkkväll hos Familjen, lördag blev det en soft dag, lunchade på Twins och sedan på kvällen blev det middag med A & A och bowling. Söndag blev det brunch på Broken, mums. Igår åt vi på Wersens. På torsdag blev det middag med några, E och A i köket. Ska bli riktigt roligt att få se och smaka :)

15 oktober

Nu har vi även fått lite snö på marken inte bara i backarna. Helt sjukt att det snöar, fattar inte riktigt det. Hemma snöar det nästan aldrig. Då ska man vara glad om man får snö några dagar om året :)
Denna veckan har gått fort, vår egna kampanj kommer bli toppen. Som det ser ut nu så ordnas sig allt som man går och tänker på... Nästa vecka kommer bli toppen, åker till Gävle och tittar bakom Ladies Night. Ser verkligen fram emot det plus kvalitetstid med B.

11 Oktober

Då var man tillbaka hemma i Åre igen. Har fått gjort väldigt mycket i skolan idag, rättare sagt det vi missade förra veckan. På onsdag ska vi göra en egen reklamkampanj. Det ska blir riktigt roligt.
Grattis på födelsedagen!
Du är med på vår annons i skolan :)

11 Oktober

Nu blir det Gossip Girl. Drömmer mig tillbaka till tiden i USA. Längtar tillbaka till Manhattan...

10 Oktober

Nu är i jag min vagn på väg hem till Åre igen. Veckan hemma har gått riktigt fort. Helgen rusat förbi, middag och alkohol i fredags, lördag blev det sushilunch igen med två toppen brudar. Lördagkväll blev lugn, ett glas vin, en liten stund på Harrys, en liten bit pizza och sedan sängen.
Förresten kom mitt hjärta tvåa i utställningen. Helt fantastiskt! Plus imorgon fyller han fem år. Har redan skickat ett paket till honom.

7 Oktober

Varför äter man så mycket mat när man gillar det? Det är två timmars sedan jag åt, men fortfarande propp-mätt. Sushi är alltid gott men äter alldeles för mycket. Dagen började med akupressur, förhoppningsvis kommer min högerhand mår lite bättre nu.

6 Oktober

Har haft en riktigt bra dag. Började med lunch med en underbar vän, sedan Gekås, fick handlat lite bra och ha saker och sedan middag i Varberg med en trevlig person och sist men inte minst gos med Zeke och film med M.
Imorgon ska jag äntligen på akupressur. Har längtat efter det, hoppas hon kan få ordning på min stukning i handen sedan sushilunch. Det kommer nog bli en bra dag...

6 Oktober

Sittter hemma i min egna säng i Falkenberg, skönt att vara hemma ett litet tag. Att få kvalitetstid med familjen och vänner. Det är värt mycket!
Igår det mysdag med lilla söta Zeke och mycket tid med M. Trevligt. Idag har jag lunchat med bästa J. Ska nog be mig en sväng till Gekås senare idag...

3 oktober

Nu är marknaden över och vi kan andas ut. Har varit några spännande dagar. Klassen har jobbat fantastisk bra, vi fixa det tillslut!
Imorgon MÅSTE jag tvätta, det håller inte att ha en stor tvätthög. Jag ska försöka storstäda lägenheten innan jag åker hem på onsdag. TRÅKIGT!
Godnatt

1 oktober

Shit, kan inte riktigt fatta hur fort tiden har gått sen vi började skolan. Åre Höstmarknad är i full gång, skönt! Har varit en kämpig tid inför marknaden. Men vi fixar det!

Jag åker hem på onsdag. Det känns verkligen lägligt, har nästan lite hemlängtan nu. Åre är toppen, men jag saknar alla där hemma så ofantligt mycket. Kommer kännas konstigt att inte mitt hjärta är hemma...
Oktober, oktober - ja en månad som jag gärna vill hoppa av över. Jag väntar fortfarande på dig...

RSS 2.0