McHappy Day

Ihelgen var dags att samla in pengar till Ronald McDonalds hus, rättare sagt femte huset i Sverige. Så pyntade fint i matsalen i fredags och gjorde ett ytterligare ballongvalv igår. Eventet blev Tiger-ansiktsmålning, mitt favvomålningen, barnen blir så söta. Lördagen målade jag riktigt många barn medan idag var blev det inte många målade. Dock blev det en lång dag på jobbet 8.00 - 18.30, så är helt slut ikväll. Men har bakat en vitchokladkladdkaka till fikat imorgon . Mys!

Igår blev det en sväng till Jenny & David och sedan till Johannes och slutade i soffan hos Jenny & David med färdiggjord toast och popcorn till Nile City 105,6. Trevligt

Imorgon blir det jobb från 6.30 till 15.30 sedan träffa Marie och Jenny och göra julgodis.

Ha det!

God natt

Har precis kommit hem från Madde, blev tjöt och fika. Trevligt! Har äntligen fått mitt paket från Nelly.se , två bruna pumps . Supersnygga!


Ha det!


Snart sista månaden

Idag har jag varit ledig, har jobbat tre dagar nu. Skönt med lite ledighet. Så har bakat chokladbiscotti och imorgon blir det Halmstad med mamma. Helgen består av jobb, Mc HappyDay med ansiktsmålning. MYS!

Snart är det första december och jag och min syster har gjort en adventskalender tillsammans!

Ha det!

Förbannelser

Here we go again, nej men har fått bihålsinflammation för tredje gången i år. Helt sjukt. Det känns som det vilar en förbannelser över mig. Så är sjukskriven nu, förhoppningsvis hjälper pencilinet snart. Hoppas kunna jobba i helgen i alla fall....


Har för övrigt äntligen beställt en ny mobiltelefon, är stort behov av en ny.


RSS 2.0