Några få minuter kvar

Som sagt snart är det jul igen , snart ett år har passerat. Känns verkligen inte som det, dagarna flyr förbi och tiden springer iväg. Men längtar till det blir ett nytt år men nya förväntningar och mål. Men iår hade jag inte tänkt köpa några julklappar tills det slog mig om egoism, det handlade om att inte jag vill ha några julklappar och men har i alla fall köpt några för att visa omtanke. Har även köpt till mig själv 6 nya pocketböcker. Så hade tänkt börja läsa igen, komma till ro och varva ner med en bok, låter kanske lite tråkigt och gammaldags.

Vill inte säga det men säger det i alla fall...

God Jul!

Framtid?

Ja ännu en dag har gått i mitt liv, har tagit min första livmodercancerspruta som ska vara bra att ha. Men vi alla kommer ändå dö förr eller senare. Jag är nog inte nere utan jag lever i verkligheten.


Har köpt mig denna boken idag, längtar tills filmen kommer ut.


Funderar på att sluta skriva och skippa hela bloggen, har ändå inget vettigt att säga.

Skönaste låten förtillfället
 

" Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit"

Några få dagar kvar...

Ska bli skönt att det är snart ett nytt år, nya tankar, nya förhoppningar, nya mål och massa andra saker. Detta år känns som det värsta året, slösade 5 månader hos en störd familj . Synd att man inte kan göra saker ogjorda! Men som sagt blickarna framåt, snart är detta året över.

Ännu en vecka med mycket jobb, skoj skoj. Sedan kommer julen. Hoppas den går fort, har ingen alls julkänsla.

Tina...

En ny vecka

Måndag igen, min riktigt första jobbevecka är färdig, bara ftyra dagar som jag ska jobba i veckan, en begravning blir det med.

Jag ångrar mer och mer att jag åkte till USA. Värsta mardrömmen känns det som, slösade bara min tid! Barnen var efterblivna, svårt. Tycker att familjen inte är förtjänt av en hund som är så snäll och fin. Vissa människor är inte värda sitt liv, önskar istället att de goda fick leva istället!

Varför ska man fira jul? Överskattat eller vad då? Tycker julen är crap, vill inte alls fira, eller vad ska man fira?

" Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit"

En helg

Har redan jobbat fyra dagar denna veckan och ytterliga två kommer det att bli. Det är rätt skönt att komma in i verkligheten och vardagen igen. Usch ångrar nästa att jag åkte till USA. Amerikanare är SKIT, finns inte mycket bra i dem! Känns som jag har missat fem månader av mitt liv, som jag aldrig kommer att ta igen. Det är helt sjukt, slösade fem månader på några helt galet och stört. Men Tack för jag insåg i tid att det var skit och att det finns bättre saker i denna sjuka värld!

Jag vill ha sommar NU.


RSS 2.0